007. Holland.

Artikel 7 van 10
€ 18,75 (inclusief btw)

In deze fotopresentatie zult U afbeeldingen te zien krijgen van Texel, Terschelling, Friesland, Drenthe, heidegebieden en de Maasvlakte, de Keukenhof en o.a. Maastricht en omgeving, met de typische Hollandse kenmerken van ieder gebied.

Nederland is de ideale bestemming voor mensen die op zoek zijn naar het culturele erfgoed van een land. Vooral vanwege het veelzijdige en sterke aanbod van typisch Hollandse iconen als koeien, fietsen, voetbal, tulpen, klompen, rookworst, stamppot, windmolens en kaas……

Nederland is ook bekend om het culturele erfgoed uit de Gouden Eeuw, waaronder Rembrandt, de VOC, de grachten met de grachtenpanden en diverse klassieke locaties zoals Volendam of Urk, de Zaanse Schans en attracties als Keukenhof en de Efteling.

Holland is dan ook in vele talen het woord voor Nederland in het algemeen geworden.

In het veelzijdige, culturele Nederlandse stadsleven, staat shoppen, uit eten, cultuur in de talrijke musea en het beleven van de Nederlandse gezelligheid voorop. Nederland heeft vele steden, die stuk voor stuk uniek zijn, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Maastricht.

Nederland biedt veelzijdige landschappen, de natuur van het groene achterland langs de oost- en zuidgrens van Holland is weer heel anders dan het waterrijke Friesland in het Noorden bijvoorbeeld. De Hollandse kust is zeer in trek, net zoals de Waddeneilanden. In de vrije tijd wordt er veel gezeild, gevoetbald, gefietst en gewandeld en een bezoek aan musea, attracties als dierentuinen, themaparken en speeltuinen zijn ook erg in trek.

Duur fotopresentatie: 65 minuten

 

© 2011 - 2024 ccdsmultimedia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel